LICHIDARI DE STOC! Reduceri intre 30-70% la toate produsele din magazin!

Livrare & Retur

LIVRARE

 

SC Tectum Pro SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Produsele vor fi livrate cu ajutorul curierilor de la Urgent Cargus si/sau DPD. Transportul este gratuit la orice comanda peste 300 RON! Pentru comenzile cu o valoarea de sub 300 RON, costul transportului va fi de 19 RON.

 

RETUR

 

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

 

Produsele disponibile doar la comanda nu pot fi returnate, iar comanda nu poate fi anulata, dupa confirmarea comenzii si emiterea facturii.

 

Adresa pentru trimiterea coletului este: Str. Podului 146, Selimbar.

 

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, posta, telefon, SMS, verbal etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, puteti atasa un formular de retragere din contract, exemplificat in modelul urmator (formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obligatorie redactarea sa intocmai):

 

Catre

 

SC Tectum Pro SRL

 

Adresa: Str. Podului 146, Selimbar.

 

Numar de telefon: +40730808303

 

Adresa de e-mail: office@mozaiq-studio.ro

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

 

Produs 1:

 

Produs 2:

 

Primite la data: __ / __ / ____

 

Numele consumatorului:

 

Adresa consumatorului:

 

Semnatura consumatorului:

 

Data

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Insuficiente articole disponibile. Sunt doar [max] ramase in stoc.
Cauta in FavoriteElimina din Favorite
Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Return To Shop

Adauga observatiiEditeaza observatiile tale
Adauga un cod de reducere: