LICHIDARI DE STOC! Reduceri intre 30-70% la toate produsele din magazin!

DESPRE NOI

Care-i treaba cu Mozaiq-ul?

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este sa iti oferim sprijin atunci cand doresti sa infrumusetezi spatiul in care traiesti, pentru tine si pentru ai tai. Pe langa o selectie de produse, atent gandita, incercam sa iti oferim si produse custom, executate la comanda, dar si numeroase surse de inspiratie, sfaturi si mult entuziasm.

CE NE MOTIVEAZA?

Cand am pornit pe acest drum, cautam linistea. Cautam implinirea, lucrul facut cu drag si din tot sufletul si care sa ne umple de bucurie si emotie. Ne-am intrebat, oare care a fost momentul in care am simtit toate astea la un loc. Ce au ele in comun? Cum se numeste ceea ce cautam? Raspunsul a venit foarte natural: Mozaiq.

FILOZOFIA NOASTRA

Cautam ceva in viata... toti! Cautam mai intai experiente, aventuri, emotii. Iar dupa ce le gasim, incepem sa cautam sens. Ne place sa visam alaturi de tine la cele mai indraznete idei, dar ne place si mai mult sa vedem cum prind viata. Iar pentru asta facem tot ceea ce ne sta in puteri si uneori inca putin.

DE CE SA ALEGI MOZAIQ?

Mozaiq este casa noastra, pe care am construit-o alaturi de oameni frumosi. Alaturi de ei, incercam sa traim frumos si sa gasim mereu surse de inspiratie pentru noi si pentru toti cei care ne calca pragul. Mozaiq este despre arta de a trai frumos. Nu este doar un magazin de mobilier si decoratiuni. Este despre fiecare dintre noi.

Cea mai faina canapea pe care mi-o amintesc nu este una din piele sau din catifea, ci una de burete, dintr-o tesatură in dungi, roasa la colturi si patata pe alocuri de cerneala. Dar era cea mai faina canapea, pentru ca incapeam toti cinci incolaciti in ea si urmaream asa TeleEnciclopedia, pe jumatate adormiti. Si se putea transforma oricand in casuta, in cort, in cazemata, in pat de 7-8 persoane cand aveam musafiri. Ce bucurie! - Andra, Fondator Mozaiq Studio

Andra Simut

Founder & General Manager

Alina Maria Scoarste

Financial Manager

Sergiu Simut

Co-Founder & Sales Manager
Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Insuficiente articole disponibile. Sunt doar [max] ramase in stoc.
Cauta in FavoriteElimina din Favorite
Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Return To Shop

Adauga observatiiEditeaza observatiile tale
Adauga un cod de reducere: